DéLIFRANCE HELMOND

DéLIFRANCE HELMOND Café et boulangerie à la française

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 31 beoordelingen
9 jun 2021 om 14:17 Ik had om 12.15 besteld maar het werd om 11.45 al geleverd. Jammer dat dit niet vooraf gecommuniceerd werd. Broodjes waren erg lekker!
20 apr 2021 om 18:14 Heerlijke broodjes en netjes op tijd geleverd.
9 apr 2021 om 12:21 Prima verse broodjes en de smoothies zijn ook heel lekker. Tweede keer hier al besteld.
2 apr 2021 om 18:56 Super slecht verpakt echt het geld niet waard voor ons nooit meer!
4 feb 2021 om 16:09 Lekker op tijd geleverd, lekker en genoeg.
20 jan 2021 om 14:19 De luxe broodjes vielen tegen. Ik vind het geen luxe!
14 jan 2021 om 20:14 Lekker vers en snel geregeld
31 dec 2020 om 14:32 In de ochtend besteld en ruim op tijd bezorgd. Heerlijke broodjes en smoothie. Goede service!
15 dec 2020 om 20:13 Broodjes zijn heerlijk vers en op tijd geleverd. Het broodje zalm is een aanrader.
11 dec 2020 om 14:55 Broodjes zijn op tijd geleverd. Ik heb vanmorgen om 08.30 uur besteld voor een levering om 12.30 . Dus op tijd bestellen !
10 dec 2020 om 15:26 Zeer brutaal te woord gestaan door mevrouw. Onbehoorlijk gedrag door mij de maat te nemen met de bestelling die ik heb gedaan via thuisbezorgd! Mevrouw bleef maar hysterisch doen en mij niet helpen. Nooit meer bestellen!
10 dec 2020 om 15:26 Broodjes zijn kakelvers, lekkere salade erbij. Ik heb op tijd besteld,...dus is het op tijd geleverd. Geen klachten enkel complimenten.